The most exiting thing you can (legally) do

8 years ago  •  By  •  0 Comments

Ongeveer 12 jaar geleden studeerde ik af en bracht ik alles wat ik geleerd had in de praktijk. Van businessplan, naar SWOT, naar het bouwen van een product, de 4 marketing P's en het kiezen van een value discipline. De afgelopen 12 jaar heb ik ervaren dat niets van wat ik heb geleerd de clash met de werkelijkheid overleeft. Alles is veranderd. 

Voor een groep van 60 EBF studenten vertelde ik hoe ik het zou doen als ik anno 2016 opnieuw mocht beginnen. Dit deed ik samen met Stefan Wobben van Concept 7 die vertelde wat voor een organisatie en organisatiestructuur je nodig hebt om een permanent lerende grow-up te worden. Een dikke dank aan collega Maarten voor het maken van de opnames.

Zoek je iemand voor een leuke creatieve video/foto klus dan kun je Maarten altijd benaderen.

Submit a Comment