Media kit

Profile

Mark Vletter is fast growth serial entrepreneur. De Groningse ondernemer startte meerdere business to business bedrijven in de internet- en telecomsector, waarvan een aantal al jaren tot de snelstgroeiende technologiebedrijven van Europa behoren. Mark heeft met zijn teams dan ook al vele prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder meerdere FD Gazellen en vele Deloitte Fast 50 awards. Eén van de bedrijven werd in 2016 volgens onderzoek van het FD zelfs het snelstgroeiende bedrijf van Nederland. Het bedrijf was tevens twee jaar op rij de snelgroeiende telecomprovider van Europa. Mark was in 2015 EY Entrepreneurs of the Year finalist.

De door Mark opgerichte organisaties bedienen gezamenlijk meer dan 15.000 bedrijven en zijn actief in drie landen. Gelijkwaardigheid vormt daarbij de rode draad. Die gelijkwaardigheid komt onder andere tot uiting in de manier van organiseren; alle bedrijven werken zonder management en functies en zijn daarmee volledig zelfsturend. De technologie die bij de bedrijven wordt ontwikkeld is beschikbaar onder open source licentie. Ook wordt er actief bijgedragen aan projecten die de standaard vormen voor open communicatie en door miljoenen bedrijven over de hele wereld worden gebruikt.

Mark is veelgevraagd spreker en columnist voor onder andere Emerce, Management Team, Sprout en RTL Z. Hij spreekt en schrijft over thema’s als ondernemerschap en werken zonder management.

Photo’s

Hieronder vind je een aantal foto’s uit de series die je vrij kunt gebruiken of die je kunt gebruiken met naamsvermelding.


Video’s

Wij zijn Voys

Groningen ondernemersprijs


Logo’s and stuff

Voys / VoIPGRID / Devhouse Spindle